Start campagne Zorg is Topsport

Categorieën: Varianters

Corona hield het afgelopen jaar – en nog steeds – de wereld in zijn greep en de zorg voelde het buigen en kraken. Zorgprofessionals werden ‘toppers’, ‘helden’ en ‘redders in nood’ genoemd die ‘topprestaties’ leverden. Is zorg te vergelijken met topsport, zowel op fysiek als mentaal gebied? We vragen het tijdens deze Olympische weken aan onze Varianters onder de noemer 'Zorg is Topsport'. Hoe ervaren ze hun werk in de zorg, hoe is het om te zorgen tijdens een pandemie, is er waardering genoeg en hoe houden ze zich fit?

Het gaat om – vooralsnog – vier interviews die op onze website worden geplaatst en verspreid onder onze Varianters en op onze social media-kanalen. Daarnaast zijn er videobeelden gemaakt van twee geïnterviewde collega’s en zijn ze alle vier op bijzondere wijze op de foto gezet. Bij VariantZorg hebben we ‘gelukkig werken’ en balans tussen werk en privé hoog in het vaandel staan. Ook vitaliteit speelt een steeds grotere rol. Daarnaast proberen we in onze uitingen altijd nét even anders te zijn. Voor deze campagne hebben we er daarom voor gekozen om onze Varianters, ook met het oog op de Olympische Spelen, op de foto te zetten en te filmen terwijl ze bezig zijn met hun sport of hobby. Uiteraard wel mét zorgjasje aan, zodat er ook een link is met het werk. 

Aan het woord komen collega’s met als hobby/sport motorcross, mountainbiken, canincross – hardloopwedstrijden met een hond – en een Varianter die naast haar werk bij VariantZorg ook werkt als zweminstructeur. Een deel van deze collega’s heeft zichzelf aangemeld na een oproepje van onze kant, een ander deel is gevraagd omdat we wisten dat ze iets bijzonders doen op het gebied van sport en hobby naast hun werk bij VariantZorg. Erg fijn dat iedereen wilde meewerken! Het leuke is ook dat de hele campagne binnen onze organisatie is bedacht en uitgevoerd.

Het eerste interview komt woensdag 21 juli 2021 online.
 

Reageer

Publicatie datum
20-7-2021 15:18
Deel dit artikel
VariantZorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.