VariantZorg & Corona

VariantZorg is zich bewust van de ernst van het COVID-19 virus en is als zorgorganisatie uiteraard extra alert. We volgen de adviezen en voorschriften van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De komende tijd willen we met diverse maatregelen voorkomen dat het virus zich verder verspreidt én tegelijkertijd onze dienstverlening zo optimaal mogelijk houden.
 

Handig om te weten

-    Ons kantoor in Zoetermeer is beperkt bereikbaar voor bezoek van buitenaf. 
-    Wij zijn echter nog gewoon telefonisch bereikbaar op de reguliere, ruime openingstijden. Dit is maandag tot en met vrijdag van 07.15 tot 17.45 uur en in het weekend voor spoedgevallen (alleen voor zorgcollega’s en opdrachtgevers) van 07.00 tot 11.00 uur. Onze collega’s op kantoor werken voornamelijk thuis om alle vragen en lopende zaken zoals gebruikelijk te behandelen.
-    Je kunt uiteraard gewoon bij ons solliciteren, graag zelfs! We kunnen alle (gediplomeerde) handen nu juist goed gebruiken. Kijk dus zeker eens op onze vacaturepagina. Wel zal het gesprek op afstand plaatsvinden, via de telefoon of een videoverbinding.
-    Zorgcollega’s krijgen de laatste updates wat betreft Corona via QPlanner en via de app-groepen. Houd deze communicatiemiddelen dus goed in de gaten!
-    Al onze activiteiten – bijvoorbeeld bezoeken aan banenmarkten en uitjes voor collega’s via Team Variantastisch of via de eigen relatiemanager – zijn tot nader bericht afgelast.

We willen verder alle (toekomstige) collega’s veel sterkte en gezondheid toewensen in deze bijzondere tijden.

Nog wat algemene tips:
•    Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog en was je handen regelmatig. Gebruik papieren zakdoekjes. 
•    Ook is het advies van het RIVM om de ogen, neus en mond zo min mogelijk aan te raken.
•    Ook blijft het advies om geen handen te schudden of ander lichamelijk contact zoals zoenen op de wang te mijden.

VariantZorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.