Varianter Jeanette blogt over haar werk in het speciale corona-thuiszorgteam van Fundis. We gaan week 11 in: Wat een mooie winkel!

Ik nam deze week een kijkje in de zogenoemde ‘pbm-voorraadkast’ van Vierstroom. Hier liggen alle beschermende materialen. Ik had eigenlijk een foto moeten maken. Pbm – persoonlijke beschermingsmiddelen - zijn volop aanwezig. Medewerkers hoeven zich dus geen zorgen te maken dat wanneer het nodig is dat er niets is. Top Vierstroom Zorg Thuis!
Ik had een afspraak met Dieuwke van Vierstroom Zorg Thuis om een spatbril op te halen. Dit is met name handig voor collega’s die brildragend zijn, zodat het werken comfortabeler is en je bril minder snel beslaat. Ik had de eer om het spatscherm uit te proberen. Door het broekelastiek is hij makkelijk te verstellen op je hoofd. Omdat de band om je hoofd hoger zit dan een pootje van een bril is het comfortabel. Je moet je voorstellen dat het elastiek van het mondkapje op je oor zit, je bril en dan ook nog de pootjes van je spatbril. Ik heb niet zoveel last van alles, maar het randje boven mijn oor heeft bijna stadium I van decubitus bereikt… Gelijk even theorielesje erbij... Bedrijf Croda, bedankt voor de maskers. Zeker een aanrader om te gebruiken.

Het interview voor Mijn vakbond van CNV Welzijn is ook klaar en ik vind het een leuk stuk geworden. Zodra ik een link heb, wordt een link naar het stuk hier weer gedeeld. De afspraak voor een video met Varianter Bram staat gepland op 11 juni.

De coördinatie van het crisisteam covid-19 is vanaf het begin deskundig opgepakt door Hanna Lionahr. Nu het team goed loopt en de cliëntenstroom minder wordt gaat ook Hanna weer terug naar haar eigen stekje binnen Fundis bij Verpleegthuis. Ik denk dat ik voor het hele team spreek: Hanna bedankt voor de fantastische coördinatie en samenwerking. We zien elkaar bij het ‘coronadiner’. De coördinatie van het team ligt nu bij Vierstroom Zorg Thuis.

Verder heb ik een rustige week achter de rug en eigenlijk niet zo veel te melden. Ik heb weer wat meer tijd voor mijn andere hobby. Sinds een jaar heb ik een camera en moet zeggen dat ik fotograferen erg leuk vind. Ik voeg wat foto’s toe. Voor nu stay safe en think twice. Tot volgende week!

 

Bekijk ons op Instagram

VariantZorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.