‘Bij VariantZorg kan ik mij volledig op zorg richten’

Categorieën: Varianters
Leonie Schuurmans (45) uit Zoetermeer wil zich op het zorgen richten en minder op de administratieve taken. Vandaar dat ze koos voor VariantZorg. ‘Er valt een last van mijn schouders af nu ik niet meer al dat computerwerk hoef te doen.’
 
Je werkt al een tijdje bij VariantZorg!
‘Ja, per 1 december 2017! Ik ben met zestien jaar de opleiding begonnen, diplomeerde op mijn negentiende en ben intussen 29 jaar werkzaam in de zorg. Ik werkte op diverse locaties. Waaronder in de wijkverpleging Zoetermeer, het oude VVR/ REC/ Vierstroom/Welthuis (Buytenhage) en daarnaast nog in de Strijp, De Eshoeve.’
 
Waarom heb je ooit voor de zorg gekozen?
‘De reden dat ik ooit voor de zorg heb gekozen is omdat het mij een fijn gevoel geeft om voor iemand te zorgen. Daarom ben ik blij dat je bij VariantZorg niet allerlei evv-taken hoeft te doen. Hierdoor valt er een last van mijn schouders en kan ik mij weer meer gewoon op de zorg van de mensen richten in plaats van al dat computerwerk waar je wel last van hebt als je in een vast team werkt.’
 
Hoe ben je bij VariantZorg terecht gekomen?
‘Via collega's van VariantZorg hoorde ik over de organisatie. Vooral dat het een goede werkgever zouden zijn voor het personeel. En dat spreekt mij erg aan. Daarnaast kun je zelf ongeveer je uren bepalen die je wil werken en ook dat sluit beter aan bij mijn privéleven.’
 
Heb je nog tijd voor hobby’s?
‘Ik ga graag lekker uit eten met mijn gezin. Ik geniet erg van deze quality time met elkaar. Verder kom ik graag op het strand en ook een bioscoopbezoek op zijn tijd kan ik zeker waarderen!’

Reageer

Auteur
Jolanda van den Berg
Publicatie datum
16-12-2019 14:25
Deel dit artikel
VariantZorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.