Vind hier je antwoorden over VariantZorg

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor en over VariantZorg!

Wat is VariantZorg precies voor organisatie?

VariantZorg is een flexorganisatie, voornamelijk werkzaam in de ouderenzorg. Je kunt als verzorgende, verpleegkundige of helpende bij ons aan de slag op intramurale locaties en in de thuiszorg op plekken waar er tekorten zijn binnen de vaste teams van onze opdrachtgevers. We bieden zowel urencontracten als flexcontracten. Ook werken we veel met zzp'ers en studenten van zorgopleidingen.

Waar kun je als Varianter aan de slag?

VariantZorg heeft een groot werkgebied in Zuid-Holland en Utrecht. Voor een overzicht verwijzen we je door naar de overzichtskaart op deze website. Als je klikt op de pinpoints zie je gelijk meer informatie over de mogelijkheden in dit gebied.

Onze partners - dus de organisaties waar je diensten gaat werken - zijn:

WelThuis (woonzorgcentra)

Vierstroom Zorg Thuis (wijkverpleging)

Vierstroom Verpleeg Thuis (wijkverpleging)

Bij bovengenoemde organisaties worden veel Varianters ingezet. Daarnaast kun je de diensten bij deze organisaties afwisselen met af en toe een dienst bij onderstaande partners:

Het Zorgpension (intramuraal, kortdurend verblijf)

Transmitt Revalidatie (intramuraal, kortdurend verblijf)

In beweging voor revalidatie (intramuraal, kortdurend verblijf)

Klopt het ├ęcht dat ik kan werken waar en wanneer ik wil?

In principe klopt dit inderdaad. Wij zetten alle diensten open waar aanvragen voor zijn gedaan in de ouderenzorg en revalidatiezorg, zowel intra- als extramuraal. Je kunt zelf aangeven welke diensten je kunt werken en daar delen we je op in. Hoe flexibeler je zelf uiteraard bent in locatie, plaats en tijden, hoe flexibeler wij je kunnen inplannen. Je kunt bij ons dus zowel in woonzorgcentra als in de thuiszorg diensten werken. Wil je graag in een vast team werken, dan zijn de mogelijkheden er zeker, maar misschien wel iets beperkter dan wanneer we je voor meer teams of locaties kunnen inzetten. Je kunt altijd alle mogelijkheden bespreken met onze recruiter of een relatiemanager of planner.

Kan ik als zorgstudent werken voor VariantZorg?

Je kan al tijdens je studie als helpende aan de slag als je in je tweede jaar zit van je mbo- of hbo-opleiding zorg en een eerste zorgstage hebt afgerond. Je zal dan voornamelijk in woonzorgcentra aan de slag gaan! Als je derde of vierdejaars bent, bieden we je natuurlijk ook graag een mooie baan aan! Klik hier voor onze vacature voor zorgstudenten.

Kan ik zonder zorgdiploma bij jullie werken?

Dat kan heel goed! Als je bezig bent met een passende opleiding kom je in aanmerking om bij ons te werken. Ben je daar nog niet aan begonnen, maar wil je wel heel graag een mooie toekomst opbouwen in de zorg, dan raden we je aan om contact op te nemen met WelThuis (Joyce Zuurveld, opleidingsadviseur bij WelThuis, opleidingen@welthuis.nl) of Vierstroom Zorg Thuis, (opleidingen@vierstroomzorgthuis.nl of 088-0444885). Zij kunnen je alles vertellen over het volgen van een zorgopleiding. Heb je wel een zorgopleiding maar eentje die niet helemaal aansluit, dan kun je altijd even contact met onze recruiter Arjanne (mail arjanne.vanleeuwen@variantzorg.nl of bel 06-15014400).

Solliciteren bij VariantZorg. Hoe werkt dat?

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bij VariantZorg: klik hier voor vacatures voor zorgprofessionals en hier voor vacatures voor op kantoor. Wil je eerst graag bespreken welke mogelijkheden VariantZorg jou te bieden heeft en daarna besluiten om te solliciteren, bel, app of mail dan met Arjanne (mail arjanne.vanleeuwen@variantzorg.nl  of bel 06-5014400).