Vind hier je antwoorden over VariantZorg

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor en over VariantZorg!

Wat is VariantZorg precies voor organisatie?

VariantZorg is een flexorganisatie, voornamelijk werkzaam in de ouderenzorg. Je kunt als verzorgende, verpleegkundige of helpende bij ons aan de slag op intramurale locaties en in de thuiszorg op plekken waar er tekorten zijn binnen de vaste teams van onze opdrachtgevers. We bieden zowel urencontracten als flexcontracten. Ook werken we veel met zzp'ers en studenten van zorgopleidingen.

Waar kun je als Varianter aan de slag?

VariantZorg heeft een groot werkgebied in Zuid-Holland en Utrecht. Voor een overzicht verwijzen we je door naar de overzichtskaart op deze website. Als je klikt op de pinpoints zie je gelijk meer informatie over de mogelijkheden in dit gebied.

Klopt het écht dat ik kan werken waar en wanneer ik wil?

In principe klopt dit inderdaad. Wij zetten alle diensten open waar aanvragen voor zijn gedaan in de ouderenzorg en revalidatiezorg, zowel intra- als extramuraal. Je kunt zelf aangeven welke diensten je kunt werken en daar delen we je op in. Hoe flexibeler je zelf uiteraard bent in locatie, plaats en tijden, hoe flexibeler wij je kunnen inplannen. Je kunt bij ons dus zowel in woonzorgcentra als in de thuiszorg diensten werken. Wil je graag in een vast team werken, dan zijn de mogelijkheden er zeker, maar misschien wel iets beperkter dan wanneer we je voor meer teams of locaties kunnen inzetten. Je kunt altijd alle mogelijkheden bespreken met onze recruiter of een relatiemanager of planner.

Kan ik als student werken voor VariantZorg?

Je kan al tijdens je studie als helpende aan de slag als je in je tweede jaar zit van je mbo- of hbo-opleiding zorg en een eerste zorgstage hebt afgerond. Je zal dan voornamelijk in woonzorgcentra aan de slag gaan!

Kan ik zonder zorgdiploma bij jullie werken?

Helaas hebben wij daar weinig mogelijkheden voor. Bij ons kun je alleen aan de slag als je een diploma hebt voor helpende, verzorgende of verpleegkundige. Wil je een interne opleiding volgen, verwijzen we je graag door naar onze zusterbedrijven Vierstroom Zorg Thuis en WelThuis. Zij hebben hierin meer mogelijkheden. Heb je wel een zorgopleiding maar eentje die niet helemaal aansluit, kun je altijd even contact opnemen.

Solliciteren bij VariantZorg. Hoe werkt dat?

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bij VariantZorg: klik hier voor vacatures voor Zorghelden, en hier voor vacatures voor op kantoor. 

Bekijk ons op Instagram

VariantZorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.